Gabriel Scar zingt kerstliedjes in.

Onlangs zat er nationaal bij de krant HET NIEUWSBLAD een CD (met tekstboekje) met daarop kerstliedjes.
Ingezongen door een kinderkoor.  Af en toe werden ze bijgestaan, op deze CD, door volwassenen.  1 daarvan was Gabriel Scar.

Hij neemt 4 van de 22 liedjes voor zijn rekening.  Dus wie Gabriel graag eens iets anders hoort zingen, zeker bestellen.

Men kan hem nog altijd nabestellen bij De Standaard of via nieuwsbladshop.be.  Dit aan 6 euro 99.
En, dan heb je een leuke kerst-CD om zelf te beluisteren, of om te zingen met je kinderen of kleinkinderen.
Ook wanneer je met kinderen werkt kan dit iets heel leuk zijn.

Gabriel Scar treed op tijdens FRIETROCK 2009, voor Music For Life.

Gabriel Scar zal op zaterdag 5 december 2009, om 21u30, een half uur durend optreden geven in eethuis Den Biesakker, Wechelsebaan 19, 2275 LILLE.

En dit ter gelegenheid van FRIETROCK 2009. Meer informatie vind je op www.frietrock.be.

Net zoals verschillende bekende artiesten zal Gabriel Scar een optreden geven in een frituur ten voordele van Music For Life. Het goede doel van het nationale radiostation Studio Brussel. De organisatie ligt in handen van "de week van de friet", Studio Brussel en MNM.

Hopelijk komen jullie ook luisteren en een frietje eten. Het zal er zeker gezellig worden.

Er staat vanalles te gebeuren voor Gabriel Scar in de komende maanden.

Er staan inderdaad verschillende grootse dingen op de planning van Gabriel Scar de komende maanden.
Even een opsomming:

Er wordt momenteel hard gewerkt aan zijn 2de single, die heel verrassend zal zijn. Hij zal voor vele mensen iets heel onverwachts brengen.
Er wordt ook nog eens hard gewerkt en gepraat voor een full album voor Gabriel Scar. Hopelijk komt dit allemaal dus snel in orde.
Dit is niet de enige studio-tijd die Gabriel dezer dage doormaakt. Hij zit ook in de studio voor een liedje dat hij wil insturen voor Eurosong. Dit gaat, zoals geweten, deze keer niet voor België. Maar Gabriel wil toch een poging wagen. Daarom pakt zijn management het groots aan. Men wil proberen om het in te sturen naar alle landen van Europa, en afwachten wat de reacties zullen zijn.
Gabriel Scar heeft ook een eigen band op gericht die hem zal ondersteunen tijdens live optredens en die er volop voor gaat om dit project groot te maken. De band is gedoopt tot "The Crazy Musical Animals".  De naam van het live project zal dus klinken als "Gabriel Scar & The Crazy Musical Animals".
Er wordt in de periode van februari-maart 2010 een grootse showcase concert gepland.

Binnenkort zal er over al deze dingen meer te lezen zijn op deze site, dus hou de site in de gaten.

Gabriel Scar 2de in TEXTRADIO ZOMERHIT 2009 !!! (voor enkele bekende artiesten).

Deze week vonden de laatste opnamen plaats van Textradio Zomer 2009 het 4de zomerseizoen met BV's en werden ook net als vorige jaren de Textradio Zomerhit Awards uitgereikt.

Dit is de uitslag:
1. The Djembe Prince (ZakaWaka) 1231 votes
2. Gabriel Scar (Lightning Love) 1161 votes
3. Dean (View Divine) 1024 votes
4. Christoff (Miljonair) 1005 votes
5. Anja Yelles (Handen Omhoog!) 891 votes
6. Hanny-D (Comment Cava) 712 votes

De uitreiking kan je beluisteren in de komende slot-aflevering van Textradio Zomer 2009 vanaf vrijdag (28 augustus) 21u online (nieuwsbericht + uitzending volgt dan op deze website www.textchat.be).  Dit verschillende keren per dag (tot vrijdag 4 september 2009). Gabriel Scar zal live zingen tijdens deze show. Men zal hem ook interviewen (samen met zijn drummer Bruno “The Animal” Van Bael).

Wegen Gabriel Scar en Triple-S scheiden.

Sinds een weekje zijn de muzikale wegen van Gabriel Scar en Triple-S gescheiden. Dit wegens omstandigheden en enkele meningsverschillen op muzikaal vlak. Gabriel Scar wenst Triple-S via deze weg natuurlijk nog veel succes in de toekomst en zal ook af en toe nog naar optredens van hen komen kijken.

Zelf is Gabriel Scar hard aan een eigen begeleidingsband aan het werken, die bijna volledig is. Er worden op 28 september 2009, in Leuven, tijdens de eerste repetitie van de band, nog audities gehouden voor de 2 gitaristenplaatsen. En, dan is de band volledig.

Er zal deze winter hard gewerkt worden aan het repertoire en aan reclame, om er dan in 2010 te kunnen staan voor optredens. Gabriel Scar zal vanaf december 2009 - januari 2010 dus niet enkel te boeken zijn "Live on tape" (wat nu ook al kan), maar ook met zijn eigen begeleidingsgroep.

Tot binnenkort zouden we zeggen, en als je wil boeken, neem gerust contact op met VDB Entertainment Group op volgende manieren:

E-mail: vdb-entertainment@telenet.be
GSM: 0032 (0) 499 43 52 63
Tel.: 0032 (0) 3 336 60 07

Eerste nr 1 van Gabriel Scar (met Lightning Love)

Textradio Zomer - Afl 7  Elke dag 07u,10u,14u,18u,21u & 00u  (vanaf vrijdag 7 augustus 2009)

DW = deze week / VW = vorige week

Nummer 1 (na 5 weken in top 15): 

DW

VW

Artiest

Nummer

Evolutie

01

02

Gabriel Scar

Lightning Love   

stijger

02

01

Sylver

Foreign Affair  

daler

03

05

The Djembe Prince

Zakawaka

stijger

04

07

Anny & Jose

Be My Baby

stijger

05

03

Amika

Het Is Zomer 

daler

06

04

Milk Inc

Blackout

daler

07

10

Lindsay

Ik lig nog steeds van jou te dromen              

stijger

08

08

Tom Dice

Bleeding Love

staanblijver

09

11

Laura Lynn

In vuur en vlam 

stijger

10

- -

D Bovie & R Fox ft Nelson

Love Me

nieuwkomer

11

09

Christoff

Miljonair              

daler

12

13

Agnes

Release Me

stijger

13

06

Niels Destadsbader

Jij bent van mij  

daler

14

12

Kate Ryan

Babacar               

daler

15

- -

Charly L & M Theo

Wonderful Days 2009

nieuwkomer

SUPERTIP:  Get Ready                    Diep 2009

Lightning Love blijft het goed doen !!!

Lightning Love was reeds te downloaden via www.belgianmusiconline.be, en ondertussen kan men het ook downloaden via iTunes. Dus downloaden maar !!!

Er zijn ook nog extra lokale radio-zenders die het liedje in hun playlists opnemen. Dit zijn de nieuwe zenders: Radio Apollo (uit Wiekevorst), Radio Touring (uit Tienen), Radio Club FM (uit Hove) en Radio Polderland (uit Waarschoot).

Gabriel Scar (met Triple-S) GROTE WINNAAR in TV muziekprogramma MUZIEKTOPPERS !!!

Gabriel Scar is (samen met zijn band Triple-S) de allereerste grote winnaar geworden van het onderdeel "1 van de 3" geworden in het muziekprogramma Muziektoppers. Hij heeft 3 wedstrijden na elkaar gewonnen, nl. aflevering 2 (tegen "Steve Tielens" en "Silk"), aflevering 3 (tegen "Nathalie Tané" en "Axelle") en aflevering 5 (tegen "Nite Spirit" en "Heart & Soul"). In aflevering 4 was geen wedstrijd. In de wedstrijd was zijn lied "Lightning Love" slecht 1 minuut te horen. 

Nu, als grote winnaar, zal zijn single "Lightning Love" volledig te horen en te zien zijn in aflevering 6, tussen de BV's en internationale artiesten. Wat een hele eer voor hem is. Dus vanaf vrijdag 24 juli 2009 (19u10) kijken naar Muziektoppers, op S-Televisie (Telenet Digitaal of TV Vlaanderen). Het wordt ook 2 weken herhaalt daarna.  Wie niet kan kijken via Telenet Digitaal en TV Vlaanderen, die kan wel kijken via www.muziektoppers.be. Ze moeten zich gewoon even gratis inschrijven op de site. Plus, de 1000ste inschrijving ontvangt een prijs. Ze mogen als VIP gast naar de opnames van Muziektoppers komen, en dus gewoon tussen de bekende artiesten lopen.

Voor geïnteresseerden:  de single "Lightning Love" is nog steeds te koop via www.belgianmusiconline.be

Nog enkele lokale radio-zenders die "Lightning Love" spelen

Er zijn nog een aantal lokale zenders en internetstations die de nieuwe single van Gabriel Scar (Lightning Love) spelen.  Dit zijn de namen:
- Radio Pajottenland (Galmaarden) en Radio P.R.O.S. (Denderhoutem) in Vlaanderen.
- Boschtion FM ('s Hertogenbosch) en LTV FM (internet) in Nederland.

Lightning Love gaat dus ook internationaal.  :-)

Single "LIGHTNING LOVE" kan gedownload worden !!!

De langverwachte debuutsingle van Gabriel Scar is er dan eindelijk. Het is het liedje "Lightning Love" geworden zoals jullie misschien al wisten. Het is een stevig en modern pop-rock liedje, met een grote knipoog naar de sound van de pop-rock uit de jaren 70 en 80. Als je hem wil kopen, dan kan de single reeds gedownload worden, als MP3, bij www.belgianmusiconline.be (en binnenkort ook bij iTunes als alles goed gaat). In augustus volgen er ook nog gesprekken om hem in de winkels te krijgen. 

Direct na elk optreden is het ook mogelijk om een single te kopen natuurlijk, en die kan dan ook door Gabriel zelf gehandtekend worden. Zorg dus dat je deze leuke, zomerse pop-rockplaat snel te pakken hebt !!!

De single wordt ondertussen reeds gedraait op heel wat lokale radio's en internetradio's: o.a. Thals FM, City Gold, VBRO, Randstad FM, Stadsradio M, Accent FM, Radio Atlantis, Textradio (van 2BE en Jim-TV), FM Goud, Radio P.R.O.S. en Radio Valencia. En zelfs Radio Onbekend in Nederland. Hopelijk worden het er nog meer en zullen ook de grote radiostations volgen.

Gabriel Scar wint reeds 2 afleveringen van Muziektoppers !!!

Gabriel Scar heeft reeds 2 maal het onderdeel "1 van de 3" gewonnen (eerst tegen Steve Tielens en Silk, vervolgens tegen Axelle en Nathalie Tané) in het TV programma Muziektoppers. Vanaf vrijdag 10 juli 2009 (19u10) zit hij in zijn 3de en laatste wedstrijd, dit tegen Nite Spirit en Heart And Soul. Dan kan er 1 week gestemd worden tot en met 17 juli 2009. Als hij dit keer ook wint, dan is hij de grote winnaar, want dan mag hij in de aflevering daarna (op 24 juli 2009) zijn volledige liedje (Lightning Love) brengen in het programma. Dit dan tussen de BV's en internationale artiesten. Beide afleveringen (10 en 24 juli) spelen zich in Bobbejaanland af.

Dus hopelijk zullen jullie stemmen op Gabriel Scar (en zijn band Triple-S) vanaf 10 juli. Je kan op 3 manieren stemmen:

1) 10 juli (of tijdens 1 van de herhalingen die week) via de rode knop, als u naar de aflevering kijkt op S-Televisie (Telenet Digitaal).
2) 1 Gratis stem per e-mailadres, als je kijkt via de website www.muziektoppers.be (daar kan je afleveringen ook bekijken en gratis stemmen, als je je even gratis inschrijft).
3) Stemmen per sms (1 euro per sms). Als je op TV, of via de website, kijkt, dan zal je onderaan in beeld zien staan wat je moet smsen. 
Maar wacht voor het smsen zeker tot je de beelden van Bobbejaanland (buiten) gezien hebt, zodat je je niet vergist met de beelden van Kokorico (binnen), want dat zou andere letter kunnen zijn. En dan zou je zonder het te willen misschien een andere kandidaat steunen.

Alvast super bedankt !!!

Single "Lightning Love" komt binnenkort uit !!!

De langverwachte debuutsingle van Gabriel Scar komt binnenkort uit.
Het wordt het liedje "Lightning Love" over liefde op het eerste gezicht, en het feit dat je niet mag zoeken naar de liefde, maar het op je af moet laten komen.
Een zelfgeschreven liedje waar Gabriel voor heeft samengewerkt met de componisten John Meulemeester en Guido Sergooris.
Dus hou de site in de gaten voor meer info over de single.

Videoclip voor  "Lightning Love" is opgenomen !!!

Gabriel Scar heeft samen met zijn band Triple-S en zijn tegenspeelster Mart De Moor een videoclip opgenomen voor zijn uitkomende single "Lightning Love".
Het was voor hen allemaal een eerste ervaring daarmee.  Logistieke hulp kwam van Carlo Huyghe, voorbereiding en producing door Sammy Van den Bergh, regie en filmen door de firma Videac. 's Middags heeft broodjesbar 't Hoekske (Melaan, in Mechelen) gezorgd voor het eten. Dus dank aan hen allen.

Ook dank aan het ter beschikking stellen van de locaties in Willebroek (fabriekshangar) en in Mechelen (Grote Markt en Wollemarkt).
Hier vind je ook een reportage over het maken van de clip.  http://vlaamsshowbizznieuws.wordpress.com/2009/06/15/verslag-opname-clip-gabriel-scar-bo-studios/

Gedraait door de mensen van http://www.belgiumonlinestudios.be/.

De videoclip en de single zijn binnenkort trouwens allebei te koop.  We houden u op de hoogte.  Hopelijk binnenkort ook te zien en te horen op de grote muziekzenders.

Eerst overwinning voor GABRIEL SCAR bij Muziektoppers !!!

Gabriel Scar heeft de wedstrijd "1 van de 3" tijdens aflevering 2 van Muziektoppers gewonnen!!!
Hij wil bij deze, samen met Triple ,S iedereen bedanken die gestemd heeft de voorbije dagen. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest.
Dus een dikke DANK JE WEL en hopelijk stemmen jullie volgende keer weer!
Want als ze de volgende ronde ook zouden winnen, dan mogen ze alvast naar de opnames in Bobbejaanland. En dat is zeker de moeite waard!

Het zal niet makkelijk worden tegen Axelle (deed ooit voorprogramma van Nathalia in Sportpaleis) en Nathalie Tané (die wordt omschreven als nieuwe Laura Lynn), maar we rekenen op jullie steun!!!

Na de volgende aflevering (op 12 juni 2009) kan iedereen terug stemmen.
Mogelijk wel met andere codes, dus hou zeker de site in het oog voor meer nieuws!

STEM OP GABRIEL SCAR op Muziektoppers !!!

Gabriel Scar is op vrijdag 22 mei 2009, om 19u15, te zien tijdens een nieuw soort "10 om te zien" op S-Televisie (Telenet digitaal). Dit samen met zijn band Triple-S, maar wel onder de naam Gabriel Scar.  Dit programma heet Muziektoppers

Gabriel zit in een onderdeel van het programma dat "1 van de 3" heet.  Dat is een onderdeel waarin 3 minder bekende artiesten (want de rest van het programma is voor bekende artiesten in alle genres van muziek) elk een minuut de tijd krijgen om een lied te brengen in het programma. En, het publiek mag er dan op stemmen via televoting (als ze Telenet Digitaal hebben), via sms (zoveel men wil) of via de website (daar kan je slechts 1 stem geven). Het stemmen loopt vanaf 22 mei 20u00 tot en met 30 mei. Degene van de 3 die wint mag de aflevering daarna terugkomen om het op te nemen tegen 2 andere kandidaten. Als men 3 uitzendingen na elkaar wint, dan mag men zijn volledig liedje brengen, tussen de bekende artiesten, in de aflevering daarna.

Daarom is de vraag, stem zeker op Gabriel Scar.  Via televoting als je naar het programma kijkt via Telenet Digitaal of TV Vlaanderen, op S-Televisie.
Of via de wegen waarop iedereen kan stemmen. Via sms bijvoorbeeld. Stuur in een SMS het bericht S MT B naar het nummer 3108 vanaf 22 mei 20u00. Let wel op, het is 1 euro voor elk verstuurd bericht en elk terugkomend bericht. Je kan zoveel smsen als je wil.
Je kan dus ook 1 stem geven via de website www.muziektoppers.be als je je eventjes gratis lid maakt van de site. Dan kan je via daar trouwens ook de uitzending bekijken en me bezig zien op het podium.

Alvast super bedankt op voorhand!!!

"Save Our World" van Gabriel Scar themalied voor milieucampagne !!!

Het liedje "Save Our World", geschreven door Gabriel Scar en John Meulemeester, wordt gebruikt als themalied voor een campagne rond milieuvriendelijk produceren, binnenin het bedrijf Zeelandia.  Ze maken bakkerijproducten en dergelijke.
Het is een heel groot bedrijf en het liedje zal te horen zijn in alle vestingen van Zeelandia, in meer dan 80 landen.

Woensdag 25 maart: X-ion in Concert (met Gabriel Scar)

Gabriel Scar zal op woensdag 25 maart 2009 het voorprogramma verzorgen van befaamd artiest X-ion. Het concert gaat door in De Zuiderkroon, in Antwerpen.  En, het begint om 20u15.  Ook zal Liliane Saint-Pierre er enkele liedjes brengen als ondersteuning van het concert. Zet het alvast in je agenda.

Tickets zijn reeds te koop op www.sherpa.be (of via 070/25 20 20 via telefoon) aan 22 euro, 17 euro en 15 euro.
Telenet klanten kunnen de tickets aankopen met korting via deze link: http://messagent.telenet.be/webservices/ordermodule/specials2.aspx?ID=OeQtAlb+4JWOOOz
Zij kunnen het dus kopen aan 17,50 euro, 13,50 euro en 12 euro.

Hopelijk mogen we jullie op het concert begroeten!