2009: X-ion in Concert (met Gabriel Scar).

Begini 2009 zal het full-album van X-ion voorgesteld worden (datum, uur en plaats komen binnenkort) tijdens een groots opgezet concert.
En, Gabriel Scar zal hierin het voorprogramma verzorgen.
Dus noteer dit zeker al in jullie agenda.

Niet vergeten, momenteel ligt de single "The Sign" van X-ion nog altijd in de winkels van ExtraZone en in hij ook legaal te downloaden via www.belgianmusiconline.be. En, er wordt, in december, ook nog een single (ballade dit keer) van hem verwacht.

The Sign van X-ion downloaden.

Deze single "The Sign" van X-ion is niet alleen verkrijgbaar in de winkels van ExtraZone, maar je kan hem nu ook legaal downloaden via http://www.belgianmusiconline.be

Gabriel Scar steunt collega artiest X-ion.

De single van X-ion, "The Sign" genaamd, is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels van ExtraZone. Gabriel Scar wil deze zanger, die reeds enkele hits heeft gehad in Latijns Amerika, en nu gelanceerd wil worden in Vlaanderen (en misschien ook enkele andere landen), helpen om zijn carrière te lanceren.

Deze zanger, en zijn management, zien ook iets in Gabriel Scar, en willen ook Gabriel vooruit helpen in de showbizz indien mogelijk. Maar dan moet eerst de carrière van X-ion gelanceerd worden natuurijk.

Het is echt een heel mooi liedje geworden. Je kan meer info vinden op www.x-ion.be en op VTM wordt ook een reclame-spot gelanceerd. Voorlopig al zeker te verkrijgen (aan 3 euro 99) in de winkels van ExtraZone, en binnenkort normaal ook te downloaden op het net (zoals i-tunes). Hopelijk zal ook Free Record Shop volgen.

Raad van Gabriel Scar: "Zeker eens beluisteren en kopen, want dit is de moeite waard. Je helpt mij er ook onrechtstreeks mee."

Gabriel Scar gegroeid uit G-SCAR.

De originele artiestennaam van Gabriel Scar was G-SCAR.  Deze naam gebruikt hij reeds sinds februari 2004 (het begin van zijn zangcarrière) als zanger, en zelfs 6 jaar daarvoor gewoon onder vrienden. Hij heeft deze naam gebruikt tot juni 2008.

Toen kwam er plots een aangetekende brief van de kledinggigant "G-Star Raw" (eigenlijk Gap-Star Raw) in de bus vallen. Ze wilden dat hij onmiddelijk stopte met het gebruik van zijn artiestennaam. Gunther heeft dan raad gezocht bij verschillende advocaten en rechters, en die zeiden hem allemaal hetzelfde. Namelijk dat hij 99% zeker deze zaak zou winnen, omdat de namen iets heel anders betekenden, en omdat ze in een hele andere branche zaten. Maar dat zo'n grote firma, met zoveel advocaten, zeker het proces zouden rekken. In beroep gaan, procedurefouten, enz. Tot op het moment dat je, als kleine man, het geld niet meer hebt om de gerechtskosten te betalen, en je jezelf moet terugtrekken uit het proces. Zo zouden ze hun slag toch thuis halen, zonder ooit de zaak te moeten winnen.

Gelukkig waren er ondertussen enkele nieuwe mensen die Gunther wilden steunen, onder andere Palm 3 Events. Gunther heeft dan overleg gepleegd met zijn begeleiders en ze zijn dan tot het besluit gekomen om de artiestennaam toch te veranderen. Ook omdat er mogelijk enkele grote, nieuwe projecten te wachten staan. Na wat brainstormen is dan de naam Gabriel Scar ontstaan.

"Scar" voor het grote litteken op zijn linkeronderbeen. Dit heeft hij overgehouden aan een zwaar ongeluk tijdens een wielerwedstrijd in Bornem, België (hij was trouwens van de generatie van Tom Boonen en Gert Steegmans). Gabriel Scar heeft er toen een drievoudige open beenbreuk aan overgehouden.

"Gabriel" voor zijn stoere uiterlijk op het podium en op foto's, maar zijn gouden hartje. Net een engeltje vanbinnen zeggen zijn vrienden en familie steeds.  Daarom heeft men gekozen voor de naam van de aardsengel Gabriël.

"Gabriel Scar" als tegenpolen. Gabriel voor het zachte en Scar voor het harde.

Voortaan wordt de toekomst dus tegemoet gezien met de nieuwe artiestennaam Gabriel Scar en worden jullie verwacht op zijn komende optreden.